Starter Oslo-kontor

Etter 5 år uten permanent fysisk tilstedeværelse i hovedstaden er Apphuset tilbake i storbyen. På Epicenter Oslo starter vi opp igjen et lokalkontor for å være nærmere våre kunder på østlandet.

Fra app-spesialist til digital transformasjonspartner

Oslo 2009: Apple og Microsoft tilgjengeligjør App-store og Google Play for tredjepartsaktører. De store aktørene endrer fokus til mobile-first, og det oppstår gradvis et økt behov for design og native-app spesialister. Apphuset blir startet.

Med hovedkontor i Bergen siden 2015 har selskapet utviklet seg til å bli en ende til ende design og digital transformasjonspartner for små og store selskaper i Norge og Norden. Pandemien har resultert i et stadig større fokus på digital transformasjon og IT som en del av kjernen i en organisasjon. Apphuset ekspanderer til Oslo for å være nærmere eksisterende kundeforhold, og være med på den digitale transformasjonsreisen til flere selskaper.

The Apphuset-way

Kontoret på Epicenter i Oslo vil bestå av et kjerneteam bestående av tre nøkkelroller. Konsept- og forretningsutvikling, teknisk prosjektledelse, og service design. Disse tre rollene jobber effektiv sammen med kunde for å identifisere muligheter, teste ut og få svar på potensialet nye tjenester, løsninger og ideer har i en organisasjon.


I forbindelse med vår re-åpning i Oslo har vi tatt en prat med Epicenter Oslo.


Ta kontakt så hjelper vi deg i gang med IoT-satsingen din.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.