Bli med oss på reisen videre!

Vår kultur er inkluderende, internasjonal og vi brenner for å øke innovasjonstakten hos våre kunder. Ønsker du å bli med oss på reisen videre?

Technical Account Manager

Alvøen, Bergen

Som Technical Account Manager i Apphuset vil du ha et utpreget kundeansvar, hvor du får være både rådgiver, prosjektleder og bindeledd mellom kundens behov og våre flinke utviklere. Du vil jobbe tett med både teamet i Norge og internasjonale kolleger i kundeprosjekter for å sikre de beste løsningene for kundene våre.  

Se hele stillingsbeskrivelsen her

Solution architect / APO

Alvøen, Bergen

Vi søker flere senior tekniske prosjektledere og løsningsarkitekter. I Apphuset kaller vi denne stillingen for “APO”, assistant product owner. Du jobber tett med våre kunders produkteiere og er broen mellom kunde og vårt design- og utviklingsteam. Med vår hybrid outsourcingsmodell er denne posisjonen i kjernen av vår leveransemodell.

Send åpen søknad

UX designer

Bergen / Oslo

Vi søker flere UX- og digitale designere. I samarbeid med konseptutviklere og løsningsarkitekter vil du gjennomføre prosjekter for våre kunder og drive innovasjon gjennom moderne brukergrensesnitt. Du samarbeider med kunders designavdelinger og er broen til vårt utvidete designteam.

Send åpen søknad