13 år med digital skreddersøm i et internasjonalt miljø

Med sitt opphav fra Alvøen i Bergen har Apphuset rukket å bli 13 år. En reise med softwareutvikling for noen av landets største merkevarer, men også lange kundeforhold med mellomstore bedrifter i jakten på effektivisering.  

I dag leverer vi tjenester i et bredere spekter enn kun apper. Utvikling av backendtjenester og integrasjoner med våre kunders systemer er en nødvendig døråpner for å lage smarte digitale løsninger for sluttbrukerne. Vi flytter tungrodde manuelle prosesser til sky og app, og gjør riktig data tilgjengelig for ulike brukergrupper. Vi hjelper kunder å flytte fra et foreldet intranett til moderne appløsninger. IoT-prosjekter innenfor helse, visualiseringsoppdrag i olje- og gass-sektoren og trafikkgenererende konsepter i retailsegmentet er også drivere.

Oslo

Etter 5 år uten permanent fysisk tilstedeværelse i hovedstaden er Apphuset tilbake i storbyen. Vi er fra våre kontorer på Epicenter Oslo nærmere eksisterende kundeforhold, og er med på den digitale transformasjonsreisen til flere spennende selskaper.

Bangkok og Bergen

Med referanse til byfjellene startet Apphusets gründere, Moe og Fasmer, selskapet Seven Peaks Software Ltd i Bangkok høsten 2014, sammen med partner og CEO, Aksnes. Tilgangen til internasjonale talenter, potensiale i markedet og Aksnes’ kunnskap om regionen var avgjørende for valget av beliggenhet. I dag har Seven Peaks ansatte fra over 20 ulike nasjonaliteter, og nordmenn i flere av lederstillingene. For Apphuset og våre kunder i Norge gir dette en ekstra trygghet i leveranseleddet, både i forhold til kvalitet og skalerbarhet.

Selskapene rommer i dag totalt 200 arkitekter, designere, utviklere og testere.

Bli med oss på reisen?

Vår kultur er inkluderende, internasjonal og vi brenner for å øke innovasjonstakten hos våre kunder. Ønsker du å bli med oss på reisen videre?
Se stillinger

+13 år

Med digital skreddersøm

+200

Ansatte på tvers av 3 kontorer

+275%

Vekst siden 2018