Vi er en digital utviklings-partner som leverer design & programvaretjenester

Apphuset AS ble stiftet i 2010 i Alvøen i Bergen. Vi har hatt en spennende reise innen design og softwareutvikling, med oppdrag for noen av landets største merkevarer. Våre dedikerte kompetanseteam har jobbet langsiktig sammen med våre kunder i jakten på modernisering og effektivisering.

14 år

Med digital skreddersøm

+250

Ansatte på tvers av 3 kontorer

+135%

Vekst siden 2020

Seven Peaks i Bangkok har ansatte fra over 25 ulike nasjonaliteter, og nordmenn i flere av lederstillingene. For Apphuset og våre kunder i Norge gir dette ekstra trygghet i leveranseleddet, både med hensyn til kvalitet, etterlevelse og skalerbarhet. Selskapene sammen har nå over 250 konsulenter innenfor software arktitektur, prosjektledelse, design, utvikling og test.

Bergen, Oslo, Bangkok

Apphuset styres fra vårt hovedkontor i Alvøen, Bergen. Våre kunder engasjerer internasjonale dedikerte kompetanseteam (TaaS) som vi setter sammen basert på spesifikke leveransebehov. Kundenære ansatte i Norge kombineres i team med kolleger i søstersselskapet Seven Peaks i Bangkok. Våre kunder får høy leveransekvalitet og servicegrad, og vi sikrer den nødvendige skalerbarheten.

I tillegg til kontoret i Alvøen har vi kontorer på Epicenter Oslo. Slik sikrer vi at vi er tett på den digitale transformasjonsreisen til våre kunder, også på Østlandet.

Alvøen, Bergen
Epicenter, Oslo
The Parq, Bangkok

Brukervennlighet og skalerbarhet

Utviklingen av backendtjenester og integrasjoner med systemene til våre kunder er nøkkelen til å skape intelligente digitale løsninger for deres sluttbrukere. Våre designere sørger for at brukeropplevelsen gir sluttkundene den mest optimale opplevelsen.