11 år med digital skreddersøm i et internasjonalt miljø

Med sitt opphav fra Alvøen i Bergen har Apphuset rukket å bli 11 år. En reise med softwareutvikling for noen av landets største merkevarer, men også lange kundeforhold med mellomstore bedrifter i jakten på effektivisering.  

I dag leverer vi tjenester i et bredere spekter enn kun apper. Utvikling av backendtjenester og integrasjoner med våre kunders systemer er en nødvendig døråpner for å lage smarte digitale løsninger for sluttbrukerne. Vi flytter tungrodde manuelle prosesser til sky og app, og gjør riktig data tilgjengelig for ulike brukergrupper. Vi hjelper kunder å flytte fra et foreldet intranett til moderne appløsninger. IoT-prosjekter innenfor helse, visualiseringsoppdrag i olje- og gass-sektoren og trafikkgenererende konsepter i retailsegmentet er også drivere.

Bangkok og Bergen

Med referanse til byfjellene startet Apphusets gründere, Moe og Fasmer, selskapet Seven Peaks Software Ltd i Bangkok høsten 2014, sammen med partner og CEO, Aksnes. Tilgangen til internasjonale talenter, potensiale i markedet og Aksnes’ kunnskap om regionen var avgjørende for valget av beliggenhet. I dag har Seven Peaks ansatte fra over 20 ulike nasjonaliteter, og nordmenn i flere av lederstillingene. For Apphuset og våre kunder i Norge gir dette en ekstra trygghet i leveranseleddet, både i forhold til kvalitet og skalerbarhet.

Selskapene rommer i dag 115 arkitekter, designere, utviklere og testere.

Bli med oss på reisen?

Vår kultur er inkluderende, internasjonal og vi brenner for å øke innovasjonstakten hos våre kunder. Ønsker du å bli med oss på reisen videre?
Se stillinger

+11 år

Med digital skreddersøm

+115

Ansatte på tvers av 3 kontorer

+264%

Vekst siden 2016