Langsiktige
samarbeid og tillit

Vi har gjennomført over 300 digitalprosjekter for våre kunder og partnere. Vi leverer høykvalitets digitalt håndverk på en kostnadseffektiv måte.

Våre kunder har ulike behov og metoder for samarbeid. Vi tilpasser oss hver enkelt kunde, og følger samtidig kjente og velutprøvde metoder for å sikre best mulig forståelse og leveranse.

Hva vi gjør

Konsept og arkitektur

Innsikt og forståelse tilknyttet forretningsmål og strategi.
Pink button

Design og brukeropplevelse

Effektive, meningsfulle og minneverdige brukeropplevelser.
Pink button

Implementasjon

Vi spesifiserer, bearbeider og reviderer hvert steg i utviklingsprosessen.
Pink button

Vi kjenner din bransje

Energi

Innovasjon og bærekraft. Utvikling av teknologi gir bedre produksjonsmetoder og fremmer vekst. Teknologiutviklingen går raskere og raskere, og den økonomiske veksten gjør bærekraft til en megatrend.

Finans og forsikring

En bransje i konstant endring, med stadig økt kompleksitet. Teknologi tilrettelegger for digitale forretningsmodeller og strategiske samarbeid.

Helseteknologi

Medisinsk sensorteknologi, teknologisk klinikk og sikkerhet. Designdrevet innovasjon og teknologisk fremgang har snudd helsesektoren på hodet.

E-læring

Læringsplattformer, ulike brukergrupper og samarbeid. Smartere undervisning og stadig større krav til digitale læringsmål.

Luftfart

Samhandling, sanntidsdata, bærekraft og smart reise. Teknologi har transformert hvordan vi beveger oss, og luftfart er en viktig del av transporthverdagen.

Telekommunikasjon

Selvbetjening, samhandling og effektivisering. Telekommunikasjon muliggjør digitale tjenester og teknologi, og teknologiske innovasjoner utfordrer eksisterende forretningsmodeller.

Maritime

Sensorikk, visualisering og bærekraft. Videreutvikling av alle de havbaserte næringene. Innovativ utnyttelse av nye markeder, teknologier og forretningsmodeller.

Retail

Effektivisering og konsoliderte plattformer. Detaljhandel er i kontinuerlig endring, med kunde og lettvinthet i fokus. Det handler om å kombinere teknologi og det menneskelige.

Start- og scale up

Innovasjon, strategi, rådgivning og nettverk. Teknologi fremmer innovasjon og nye ideer. Ideer skal tas fra tanke til lansering. Utførelse er avgjørende.

Vekstsuksess laget i samarbeid

13 år med digital skreddersøm og apputvikling

Ta kontakt