Implementasjon

Våre fageksperter får en grundig introduksjon til kunde og prosjekt før utvikling- og implementasjonsarbeidet starter. Å forstå kundens domene og mål er essensielt for å gjøre de riktige teknologiske valgene og for å kunne imponere kundene med løsningene. Med gode domenekunnskaper, detaljert og beskrevet design samt gjennomarbeidede funksjonsspesifikasjoner sikrer vi høy kvalitet i leveransene.

Gode interne prosesser er nøkkelen

For å kunne garantere de beste leveransene så er det ikke nok å sette på verdens beste teknologer. Vi jobber kontinuerlig med å tilpasse interne prosesser til teknologiutviklingen, verktøy vi benytter, kunnskap vi har opparbeidet oss og fagekspertene vi tiltrekker oss. All vår erfaring tilsier at dette er en kontinuerlig prosess som må tilpasses - og sammen med gode tekniske spesifikasjoner, design som godkjennes av kunde og utviklere med lang erfaring så klarer vi å sette sammen teams som leverer på øverste hylle.

Kvalitet kommer med erfaring

Digitale løsninger handler om kommunikasjon med de som skal bruke løsningene. Å utvikle gode brukergrensesnitt og kundereiser med en kodebase som kan kommunisere godt med brukerne, uansett hva som skulle oppstå, er essensielt.

Vi bruker seniorer fra A til Å for å sørge for at alt er gjennomtenkt og for at løsningene skal være en fryd å bruke. En løsning er ikke god nok om den f.eks. ikke snakker godt til sluttbrukeren, om lastetiden er lang, om det er vanskelig å vedlikeholde koden eller om det er vanskelig å endre innhold.

Kontinuerlig forbedring og læring er en del av våre prosesser, og vi tar med oss de beste og kaster våre dårlige erfaringer med arbeid vi har gjort. Etter lang fartstid i bransjen så danner dette et fundament som kommer kundene til gode.

Menneskene bak tastaturene

Vi er en stolt gjeng med mennesker som legger vår sjel i arbeidet og bygger selskapet på gode tilbakemeldinger. En av våre styrker er modellen for kunnskaps- og erfaringsdeling og felles ansvar for våre oppgaver og leveranser.

Tusenvis av fagsider blir lest hver dag for å være helt i forkant av utviklingen og mulighetene. Om det er snakk om rapporter på brukervennlighet, nye muligheter i iOS, bedre DevOps-løsninger eller nye tekniske muligheter i sky-løsningene, så ønsker vi å være i front.

Kundene våre skal være trygge på at våre anbefalinger alltid er til kundens, budsjettets og løsningenes beste. Kunden skal skinne - og det skal bli kake til alle.

“Samarbeidet med Apphuset har vært avgjørende for hvor Naeva Industries er i dag. Som en totalpartner for design, utvikling og forretning har deres kompetanseteam hjulpet oss med å nå målene tidligere og bedre enn forventet. Det har vært et krevende år å utvikle IoT pga. chip-mangel, men Apphuset har hjulpet oss å se muligheter i et landskap det har vært vanskelig å navigere i. En dyktig og tillitsfull gjeng som vi gleder oss til fortsettelsen med.”

- Nicholas Storholm, CEO at Naeva

Les videre på noe annet